2redrovers

Tapatalk ...can we fix it??

41 posts in this topic

I updated a few days ago to latest tapatalk and still not getting notifications on anything

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm wondering if it's actually a Forum level Notifications issue.

At the top of threads, there's a 'follow' icon, with a dropdown menue of options.

Among the options, is a 'send me notifications for new posts' button.
I've found that by default, that option is deactivated on any new posts I follow, needing me to manually check the box.

Can you guys with tapatalk issues, suss out the above and report back?
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've just changed a few 'default' notification settings in the forum software settings itself.
Try posting/following something, and see what happens?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry, no different. I did find some of the new threads muted for whatever reason but older ones like the YouTube one were unmuted and not notifying.

Sent from my G8141 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
I've just changed a few 'default' notification settings in the forum software settings itself.
Try posting/following something, and see what happens?
Hey Dave today I have been getting notifications when someone likes a post haven't had for a bit but still nothing on if someone comments on a thread

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

SPArKy_Dave likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think so lol pretty sire that's how I ended up on the xf calipers thread I was commenting on earlier

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've got everything turned on now, didn't know some had been muted by default (that's a bit dopey IMO) but its made no difference as I'm not seeing anything but likes. Nothing else is getting pushed properly it seems.

Sent from my G8141 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

So I've had a really good look around the Tapatalk and general settings and can't pinpoint any issues just yet.

I may have to log a support ticket with Tapatalk themselves.  Strange thing is I've updated the plugin from our side yet Tapatalk still thinks its outdated.

I'll keep digging and keep you all updated... Sorry this doesn't want to play ball at all at the moment.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey just noticed something ...the last few likes that have come through, I got notified normally, and when I tapped it went to the right post, but there was no "counter" in the bottom corner where you would expect to see it.

Anyone else had this happening?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now