Panko

Photobucket account bug?

124 posts in this topic

Guys, check out this website.
It can fix your photo account. I found it a few nights ago and had a crack at it and mine seems to work ok.
Half way down the page, it goes on to talk about chrome extension and 'fix that blocked photo bucket account' etc
Check it out 
 
https://www.csoonline.com/article/3205765/internet/photobucket-replaced-millions-of-images-with-ransom-demand.html


Thanks will give it a go on my days off

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/12/2017 at 1:23 PM, FORD_MAN said:

Thanks works great

So this works on your end with your photobucket account?

Anyone else tried this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
33 minutes ago, nickd said:

So this works on your end with your photobucket account?

Anyone else tried this?

DSCF2608.jpg

hopefully it does!

I have just put up a pic above from my photo#uckit account and yep..it's there!

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, jca4 said:

Ok cool I'm using chrome so might change it

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
 

just remember to refresh your browser or clear cache once you have downloaded the program.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If that was a picture that would have been blocked with the f'bucket logo, whatever you did has also made it visible in Tapatalk too. Normally I'd see the no access thing on here.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, 2redrovers said:

If that was a picture that would have been blocked with the f'bucket logo, whatever you did has also made it visible in Tapatalk too. Normally I'd see the no access thing on here.

yep..both pic's are out of my photo#uckit library and all I have done is download the program and ctrl + f5 and all is good!

3 minutes ago, jca4 said:

Yea done all that was working fine then just stopped working for me

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
 

don't know if it might be a mobile device issue thingy?..haven't tried doing it with my phone..how do you get on with it on a computer/laptop?

2redrovers likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like photofuckit have worked around the patch now. I cant see pictures again.

jca4 likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, hendrixhc said:

Looks like photofuckit have worked around the patch now. I cant see pictures again.

i just got a new one for chrome 2 days ago and it works... well, worked 2 days ago

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now